Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37038
Назва: | Інновації та оцінка їх ефективності в технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих |
Автори: | Янчева, М. О. Дроменко, О. Б. Антоненко, Ю. Ю. Інжиянц, А. Т. |
Дата публікації: | кві-2023 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний універститет |
Бібліографічний опис: | Янчева М.О., Дроменко О.Б., Антоненко Ю.Ю., Інжиянц А.Т. Інновації та оцінка їх ефективності в технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 93 |
Короткий огляд (реферат): | The article considers the issue of substantiating the feasibility of introducing restructured meat semi-finished products technologies, in particular, in terms of assessing the potential for commercialization of the developed technologies |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37038 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-93.pdf | 270.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.