Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37038
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorДроменко, О. Б.-
dc.contributor.authorАнтоненко, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorІнжиянц, А. Т.-
dc.date.accessioned2023-08-02T07:14:08Z-
dc.date.available2023-08-02T07:14:08Z-
dc.date.issued2023-04-
dc.identifier.citationЯнчева М.О., Дроменко О.Б., Антоненко Ю.Ю., Інжиянц А.Т. Інновації та оцінка їх ефективності в технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 93uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37038-
dc.description.abstractThe article considers the issue of substantiating the feasibility of introducing restructured meat semi-finished products technologies, in particular, in terms of assessing the potential for commercialization of the developed technologiesuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний універститетuk_UA
dc.titleІнновації та оцінка їх ефективності в технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-93.pdf270.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.