Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37038
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Дроменко, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Антоненко, Ю. Ю. | - |
dc.contributor.author | Інжиянц, А. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-02T07:14:08Z | - |
dc.date.available | 2023-08-02T07:14:08Z | - |
dc.date.issued | 2023-04 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М.О., Дроменко О.Б., Антоненко Ю.Ю., Інжиянц А.Т. Інновації та оцінка їх ефективності в технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 93 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37038 | - |
dc.description.abstract | The article considers the issue of substantiating the feasibility of introducing restructured meat semi-finished products technologies, in particular, in terms of assessing the potential for commercialization of the developed technologies | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний універститет | uk_UA |
dc.title | Інновації та оцінка їх ефективності в технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-93.pdf | 270.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.