Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37038
Название: Інновації та оцінка їх ефективності в технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих
Авторы: Янчева, М. О.
Дроменко, О. Б.
Антоненко, Ю. Ю.
Інжиянц, А. Т.
Дата публикации: апр-2023
Издательство: Державний біотехнологічний універститет
Библиографическое описание: Янчева М.О., Дроменко О.Б., Антоненко Ю.Ю., Інжиянц А.Т. Інновації та оцінка їх ефективності в технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 93
Краткий осмотр (реферат): The article considers the issue of substantiating the feasibility of introducing restructured meat semi-finished products technologies, in particular, in terms of assessing the potential for commercialization of the developed technologies
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37038
Располагается в коллекциях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-93.pdf270.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.