Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37038
Title: Інновації та оцінка їх ефективності в технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих
Authors: Янчева, М. О.
Дроменко, О. Б.
Антоненко, Ю. Ю.
Інжиянц, А. Т.
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Державний біотехнологічний універститет
Citation: Янчева М.О., Дроменко О.Б., Антоненко Ю.Ю., Інжиянц А.Т. Інновації та оцінка їх ефективності в технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 93
Abstract: The article considers the issue of substantiating the feasibility of introducing restructured meat semi-finished products technologies, in particular, in terms of assessing the potential for commercialization of the developed technologies
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37038
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-93.pdf270.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.