Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 20.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Застосування засобів на основі активного хлору під час очищення клеровки тростинного цукру-сирцюГусятинська, Н. А.; Романченко, Н. М.; Тетерина, С. Н.
2016Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сируДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Мазняк, З. О.
2016Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирногоГурський, П. В.
2016Дослідження реологічних характеристик пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2016Розрахунки на міцність оболонкових елементів обладнання переробних і харчових виробництв з метою підвищення ефективності їх роботиСичов, А. І.; Сичова, Т. О.
2016Визначення оптимальних режимів роботи апарата для комбінованого очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2016К разработке энергоэффективного способа сепарации частиц на профилях наименьшего сопротивленияБогомолов, А. В.; Брагинец, Н. В.; Богомолов, А. А.
2016Дослідження жнивного пристрою коноплезбиральних машинГридякін, В. О.; Богомолова, В. П.
2016Розробка ультразвукового гомогенізатора молокаПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Шипко, Г. М.; Постнова, О. М.
2016Повышение качества измельчения зернопродуктов путем применения новых материалов при изготовлении рабочих органов вальцевых станковСкобло, Т. С.; Богомолов, А. В.; Иващенко, С. Г.