Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35245
Title: | Ощадливе виробництво та управління якістю |
Authors: | Колеснікова, Марина Борисівна Черемська, Тетяна Володимирівна |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: РВВ ДБТУ |
Citation: | Ощадливе виробництво та управління якістю: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», другий (магістерський) РВО денної та заочної форм навчання; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 24 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35245 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Oshchadlyve vyrobnytstvo _181_22.pdf | 964.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.