Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35245
Title: Ощадливе виробництво та управління якістю
Authors: Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: РВВ ДБТУ
Citation: Ощадливе виробництво та управління якістю: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», другий (магістерський) РВО денної та заочної форм навчання; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 24 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35245
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Oshchadlyve vyrobnytstvo _181_22.pdf964.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.