Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35245
Назва: Ощадливе виробництво та управління якістю
Автори: Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: РВВ ДБТУ
Бібліографічний опис: Ощадливе виробництво та управління якістю: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», другий (магістерський) РВО денної та заочної форм навчання; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 24 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35245
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Oshchadlyve vyrobnytstvo _181_22.pdf964.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.