Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35245
Назва: | Ощадливе виробництво та управління якістю |
Автори: | Колеснікова, Марина Борисівна Черемська, Тетяна Володимирівна |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: РВВ ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Ощадливе виробництво та управління якістю: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», другий (магістерський) РВО денної та заочної форм навчання; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 24 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35245 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Oshchadlyve vyrobnytstvo _181_22.pdf | 964.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.