Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35245
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колеснікова, Марина Борисівна | - |
dc.contributor.author | Черемська, Тетяна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-05T13:16:40Z | - |
dc.date.available | 2023-07-05T13:16:40Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Ощадливе виробництво та управління якістю: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», другий (магістерський) РВО денної та заочної форм навчання; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 24 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35245 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: РВВ ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Ощадливе виробництво та управління якістю | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Oshchadlyve vyrobnytstvo _181_22.pdf | 964.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.