Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолеснікова, Марина Борисівна-
dc.contributor.authorЧеремська, Тетяна Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-07-05T13:16:40Z-
dc.date.available2023-07-05T13:16:40Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОщадливе виробництво та управління якістю: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», другий (магістерський) РВО денної та заочної форм навчання; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35245-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: РВВ ДБТУuk_UA
dc.titleОщадливе виробництво та управління якістюuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Oshchadlyve vyrobnytstvo _181_22.pdf964.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.