Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35245
Название: Ощадливе виробництво та управління якістю
Авторы: Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: РВВ ДБТУ
Библиографическое описание: Ощадливе виробництво та управління якістю: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», другий (магістерський) РВО денної та заочної форм навчання; уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 24 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35245
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Oshchadlyve vyrobnytstvo _181_22.pdf964.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.