Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34946
Название: Molecular gastronomy and history (Молекулярна гастрономія та історія)
Авторы: Хасмутдінова, В. М.
Філатова, В. О.
Научный руководитель: Кондратенко, М. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Хасмутдінова В. М., Філатова В. О. Molecular gastronomy and history (Молекулярна гастрономія та історія). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Кондратенко М. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 429.
Краткий осмотр (реферат): Молекулярна кухня – це модне віяння сучасної кулінарії. Це особливий напрям у кулінарному мистецтві, пов’язаний із вивченням фізико-хімічних властивостей їжі. Особливості та історію молекулярної кухні розглянуто в поданих тезах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34946
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_429.pdf203.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.