Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34946
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кондратенко, М. В. | - |
dc.contributor.author | Хасмутдінова, В. М. | - |
dc.contributor.author | Філатова, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-27T07:45:00Z | - |
dc.date.available | 2023-06-27T07:45:00Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Хасмутдінова В. М., Філатова В. О. Molecular gastronomy and history (Молекулярна гастрономія та історія). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Кондратенко М. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 429. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34946 | - |
dc.description.abstract | Молекулярна кухня – це модне віяння сучасної кулінарії. Це особливий напрям у кулінарному мистецтві, пов’язаний із вивченням фізико-хімічних властивостей їжі. Особливості та історію молекулярної кухні розглянуто в поданих тезах. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Molecular gastronomy and history (Молекулярна гастрономія та історія) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_429.pdf | 203.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.