Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34946
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКондратенко, М. В.-
dc.contributor.authorХасмутдінова, В. М.-
dc.contributor.authorФілатова, В. О.-
dc.date.accessioned2023-06-27T07:45:00Z-
dc.date.available2023-06-27T07:45:00Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationХасмутдінова В. М., Філатова В. О. Molecular gastronomy and history (Молекулярна гастрономія та історія). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Кондратенко М. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 429.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34946-
dc.description.abstractМолекулярна кухня – це модне віяння сучасної кулінарії. Це особливий напрям у кулінарному мистецтві, пов’язаний із вивченням фізико-хімічних властивостей їжі. Особливості та історію молекулярної кухні розглянуто в поданих тезах.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleMolecular gastronomy and history (Молекулярна гастрономія та історія)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_429.pdf203.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.