Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34946
Title: Molecular gastronomy and history (Молекулярна гастрономія та історія)
Authors: Хасмутдінова, В. М.
Філатова, В. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Кондратенко, М. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хасмутдінова В. М., Філатова В. О. Molecular gastronomy and history (Молекулярна гастрономія та історія). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Кондратенко М. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 429.
Abstract: Молекулярна кухня – це модне віяння сучасної кулінарії. Це особливий напрям у кулінарному мистецтві, пов’язаний із вивченням фізико-хімічних властивостей їжі. Особливості та історію молекулярної кухні розглянуто в поданих тезах.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34946
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_429.pdf203.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.