Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34946
Title: | Molecular gastronomy and history (Молекулярна гастрономія та історія) |
Authors: | Хасмутдінова, В. М. Філатова, В. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Кондратенко, М. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Хасмутдінова В. М., Філатова В. О. Molecular gastronomy and history (Молекулярна гастрономія та історія). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Кондратенко М. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 429. |
Abstract: | Молекулярна кухня – це модне віяння сучасної кулінарії. Це особливий напрям у кулінарному мистецтві, пов’язаний із вивченням фізико-хімічних властивостей їжі. Особливості та історію молекулярної кухні розглянуто в поданих тезах. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34946 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_429.pdf | 203.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.