Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34943
Назва: | How to start a successful restaurant (Як розпочати успішний ресторанний бізнес) |
Автори: | Файсберг, І. Є. |
Науковий керівник : | Ков’ях, І. І. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Файсберг І. Є. How to start a successful restaurant (Як розпочати успішний ресторанний бізнес). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 426. |
Короткий огляд (реферат): | У доповіді подано поради щодо відкриття ресторану та як зробити свою справу успішною. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34943 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_426.pdf | 232.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.