Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34943
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorФайсберг, І. Є.-
dc.date.accessioned2023-06-27T07:37:19Z-
dc.date.available2023-06-27T07:37:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationФайсберг І. Є. How to start a successful restaurant (Як розпочати успішний ресторанний бізнес). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 426.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34943-
dc.description.abstractУ доповіді подано поради щодо відкриття ресторану та як зробити свою справу успішною.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleHow to start a successful restaurant (Як розпочати успішний ресторанний бізнес)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_426.pdf232.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.