Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34943
Название: How to start a successful restaurant (Як розпочати успішний ресторанний бізнес)
Авторы: Файсберг, І. Є.
Научный руководитель: Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Файсберг І. Є. How to start a successful restaurant (Як розпочати успішний ресторанний бізнес). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 426.
Краткий осмотр (реферат): У доповіді подано поради щодо відкриття ресторану та як зробити свою справу успішною.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34943
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_426.pdf232.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.