Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34942
Назва: Bar» how a separate country in the sphere of service («Бар» як окрема країна у сферi обслуговування)
Автори: Фісенко, К. В.
Науковий керівник : Удовенко, І. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Фісенко К. В. «Bar» how a separate country in the sphere of service («Бар» як окрема країна у сферi обслуговування). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 425.
Короткий огляд (реферат): Барна справа займає окреме місце в готельно-ресторанній справі. Із кожним днем вона стає все більш популярною. Бармени та баристи усього світу намагаються постійно урізноманітнювати асортимент продукції та вигадувати щось нове, аби привернути увагу гостей. Барна справа – це не лише вміння налити та не розлити, але ще й пізнання світу алкоголю, кавового мистецтва, флейрінгу та навіть психології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34942
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_425.pdf203.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.