Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34942
Назва: | Bar» how a separate country in the sphere of service («Бар» як окрема країна у сферi обслуговування) |
Автори: | Фісенко, К. В. |
Науковий керівник : | Удовенко, І. В. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Фісенко К. В. «Bar» how a separate country in the sphere of service («Бар» як окрема країна у сферi обслуговування). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 425. |
Короткий огляд (реферат): | Барна справа займає окреме місце в готельно-ресторанній справі. Із кожним днем вона стає все більш популярною. Бармени та баристи усього світу намагаються постійно урізноманітнювати асортимент продукції та вигадувати щось нове, аби привернути увагу гостей. Барна справа – це не лише вміння налити та не розлити, але ще й пізнання світу алкоголю, кавового мистецтва, флейрінгу та навіть психології. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34942 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_425.pdf | 203.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.