Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34942
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Удовенко, І. В. | - |
dc.contributor.author | Фісенко, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-27T07:35:02Z | - |
dc.date.available | 2023-06-27T07:35:02Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Фісенко К. В. «Bar» how a separate country in the sphere of service («Бар» як окрема країна у сферi обслуговування). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 425. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34942 | - |
dc.description.abstract | Барна справа займає окреме місце в готельно-ресторанній справі. Із кожним днем вона стає все більш популярною. Бармени та баристи усього світу намагаються постійно урізноманітнювати асортимент продукції та вигадувати щось нове, аби привернути увагу гостей. Барна справа – це не лише вміння налити та не розлити, але ще й пізнання світу алкоголю, кавового мистецтва, флейрінгу та навіть психології. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Bar» how a separate country in the sphere of service («Бар» як окрема країна у сферi обслуговування) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_425.pdf | 203.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.