Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34939
Назва: Food marketing terms (Терміни харчового маркетингу)
Автори: Тищенко, В. О.
Науковий керівник : Муравйова, О. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тищенко В. О. Food marketing terms (Терміни харчового маркетингу). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Муравйова О. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 422.
Короткий огляд (реферат): Термінологія харчових продуктів часто проводиться за маркетинговим принципом і не завжди відображає реальну картину. Доповідь допомагає розібратися з тим, що приховують від споживачів за яскравими фразами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34939
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_422.pdf203.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.