Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34707
Назва: | Antioxidants (Антиоксиданти) |
Автори: | Газзаві, Р. С. Ліпісвіцька, К. В. |
Науковий керівник : | Муравйова, О. М. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Газзаві Р. С., Ліпісвіцька К. В. Antioxidants (Антиоксиданти). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Муравйова О. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 358. |
Короткий огляд (реферат): | Доповідь висвітлює проблему антиоксидантів, які захищають клітини організму від пошкоджень та окислення в результаті дії вільних радикалів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34707 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_358.pdf | 203.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.