Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34707
Название: Antioxidants (Антиоксиданти)
Авторы: Газзаві, Р. С.
Ліпісвіцька, К. В.
Научный руководитель: Муравйова, О. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Газзаві Р. С., Ліпісвіцька К. В. Antioxidants (Антиоксиданти). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Муравйова О. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 358.
Краткий осмотр (реферат): Доповідь висвітлює проблему антиоксидантів, які захищають клітини організму від пошкоджень та окислення в результаті дії вільних радикалів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34707
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_358.pdf203.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.