Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМуравйова, О. М.-
dc.contributor.authorГаззаві, Р. С.-
dc.contributor.authorЛіпісвіцька, К. В.-
dc.date.accessioned2023-06-20T18:41:25Z-
dc.date.available2023-06-20T18:41:25Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГаззаві Р. С., Ліпісвіцька К. В. Antioxidants (Антиоксиданти). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Муравйова О. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 358.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34707-
dc.description.abstractДоповідь висвітлює проблему антиоксидантів, які захищають клітини організму від пошкоджень та окислення в результаті дії вільних радикалів.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleAntioxidants (Антиоксиданти)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_358.pdf203.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.