Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3465
Название: Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування
Авторы: Крутовий, Ж. А.
Ключевые слова: показники збалансованості нутрієнтів;нутрієнти;харчування
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Крутовий Ж. А. Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 266-273.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано кількісні показники збалансованості зв’язаних між собою груп нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування лікувальнопрофілактичного призначення: етапі проектування рецептур виробів, страв, раціонів одноразового споживання та добових раціонів.
The balance quantity indexes of the related groups of nutrients on different stages of the preventive food systems creating are proposed. The aforementioned stages include projecting of the products and dishes recipes, projecting of one-time rations and daily diets.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3465
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_42.pdf262.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.