Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3465
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крутовий, Ж. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-19T05:15:44Z | - |
dc.date.available | 2022-07-19T05:15:44Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Крутовий Ж. А. Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 266-273. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3465 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано кількісні показники збалансованості зв’язаних між собою груп нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування лікувальнопрофілактичного призначення: етапі проектування рецептур виробів, страв, раціонів одноразового споживання та добових раціонів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The balance quantity indexes of the related groups of nutrients on different stages of the preventive food systems creating are proposed. The aforementioned stages include projecting of the products and dishes recipes, projecting of one-time rations and daily diets. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | показники збалансованості нутрієнтів | - |
dc.subject | нутрієнти | - |
dc.subject | харчування | - |
dc.title | Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_42.pdf | 262.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.