Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3465
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.date.accessioned2022-07-19T05:15:44Z-
dc.date.available2022-07-19T05:15:44Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А. Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 266-273.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3465-
dc.description.abstractЗапропоновано кількісні показники збалансованості зв’язаних між собою груп нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування лікувальнопрофілактичного призначення: етапі проектування рецептур виробів, страв, раціонів одноразового споживання та добових раціонів.uk_UA
dc.description.abstractThe balance quantity indexes of the related groups of nutrients on different stages of the preventive food systems creating are proposed. The aforementioned stages include projecting of the products and dishes recipes, projecting of one-time rations and daily diets.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпоказники збалансованості нутрієнтів-
dc.subjectнутрієнти-
dc.subjectхарчування-
dc.titleКількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_42.pdf262.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.