Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3465
Назва: | Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування |
Автори: | Крутовий, Ж. А. |
Ключові слова: | показники збалансованості нутрієнтів;нутрієнти;харчування |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Крутовий Ж. А. Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 266-273. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано кількісні показники збалансованості зв’язаних між собою
груп нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування лікувальнопрофілактичного призначення: етапі проектування рецептур виробів, страв,
раціонів одноразового споживання та добових раціонів. The balance quantity indexes of the related groups of nutrients on different stages of the preventive food systems creating are proposed. The aforementioned stages include projecting of the products and dishes recipes, projecting of one-time rations and daily diets. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3465 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_42.pdf | 262.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.