Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34654
Название: Шляхи підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного комплексу за рахунок упровадження нових додаткових послуг
Авторы: Кобиф, Н. Г.
Научный руководитель: Чуйко, А. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кобиф Н. Г. Шляхи підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного комплексу за рахунок упровадження нових додаткових послуг. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Чуйко А. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 324.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34654
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_324.pdf132.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.