Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34654
Title: Шляхи підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного комплексу за рахунок упровадження нових додаткових послуг
Authors: Кобиф, Н. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Чуйко, А. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кобиф Н. Г. Шляхи підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного комплексу за рахунок упровадження нових додаткових послуг. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Чуйко А. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 324.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34654
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_324.pdf132.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.