Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34634
Назва: Розроблення проекту готельно-ресторанного комплексу з широким спектром додаткових послуг для відпочинку та спорту
Автори: Асаулєнко, Є. І.
Науковий керівник : Чуйко, А. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Асаулєнко Є. І. Розроблення проекту готельно-ресторанного комплексу з широким спектром додаткових послуг для відпочинку та спорту. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Чуйко А. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 306.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34634
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_306.pdf132.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.