Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34634
Название: Розроблення проекту готельно-ресторанного комплексу з широким спектром додаткових послуг для відпочинку та спорту
Авторы: Асаулєнко, Є. І.
Научный руководитель: Чуйко, А. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Асаулєнко Є. І. Розроблення проекту готельно-ресторанного комплексу з широким спектром додаткових послуг для відпочинку та спорту. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Чуйко А. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 306.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34634
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_306.pdf132.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.