Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34622
Назва: Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні
Автори: Слаутіна, С. В.
Сирота, М. О.
Науковий керівник : Безгінова, Л. І
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Слаутіна С. В., Сирота М. О. Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Безгінова Л. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 294.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34622
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_294.pdf184.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.