Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34622
Название: Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні
Авторы: Слаутіна, С. В.
Сирота, М. О.
Научный руководитель: Безгінова, Л. І
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Слаутіна С. В., Сирота М. О. Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Безгінова Л. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 294.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34622
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_294.pdf184.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.