Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34587
Название: | Кріогенні технології отримання заморожених ягід та пюре з полуниці та червоної смородини з рекордними характеристиками |
Авторы: | Чумак, Д. В. |
Научный руководитель: | Павлюк, Р. Ю. Носіченко, Г. В. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Чумак Д. В. Кріогенні технології отримання заморожених ягід та пюре з полуниці та червоної смородини з рекордними характеристиками. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Носіченко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 155. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34587 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_155-155.pdf | 134.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.