Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34587
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.advisorНосіченко, Г. В.-
dc.contributor.authorЧумак, Д. В.-
dc.date.accessioned2023-06-18T06:15:50Z-
dc.date.available2023-06-18T06:15:50Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧумак Д. В. Кріогенні технології отримання заморожених ягід та пюре з полуниці та червоної смородини з рекордними характеристиками. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Носіченко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 155.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34587-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКріогенні технології отримання заморожених ягід та пюре з полуниці та червоної смородини з рекордними характеристикамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_155-155.pdf134.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.