Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34587
Назва: Кріогенні технології отримання заморожених ягід та пюре з полуниці та червоної смородини з рекордними характеристиками
Автори: Чумак, Д. В.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Носіченко, Г. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Чумак Д. В. Кріогенні технології отримання заморожених ягід та пюре з полуниці та червоної смородини з рекордними характеристиками. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Носіченко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 155.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34587
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_155-155.pdf134.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.