Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34587
Title: | Кріогенні технології отримання заморожених ягід та пюре з полуниці та червоної смородини з рекордними характеристиками |
Authors: | Чумак, Д. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Павлюк, Р. Ю. Носіченко, Г. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Чумак Д. В. Кріогенні технології отримання заморожених ягід та пюре з полуниці та червоної смородини з рекордними характеристиками. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Носіченко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 155. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34587 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_155-155.pdf | 134.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.