Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34578
Назва: Вивчення якості нових сирних соусів-дресингів, збагачених ароматичними фітодобавками під час зберігання
Автори: Михайлевич, А. О.
Науковий керівник : Юр’єва, О. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Михайлевич А. О. Вивчення якості нових сирних соусів-дресингів, збагачених ароматичними фітодобавками під час зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 146.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34578
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_146-146.pdf166.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.