Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorМихайлевич, А. О.-
dc.date.accessioned2023-06-18T05:51:30Z-
dc.date.available2023-06-18T05:51:30Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМихайлевич А. О. Вивчення якості нових сирних соусів-дресингів, збагачених ароматичними фітодобавками під час зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 146.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34578-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення якості нових сирних соусів-дресингів, збагачених ароматичними фітодобавками під час зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_146-146.pdf166.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.