Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34578
Название: Вивчення якості нових сирних соусів-дресингів, збагачених ароматичними фітодобавками під час зберігання
Авторы: Михайлевич, А. О.
Научный руководитель: Юр’єва, О. О.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Михайлевич А. О. Вивчення якості нових сирних соусів-дресингів, збагачених ароматичними фітодобавками під час зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 146.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34578
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_146-146.pdf166.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.