Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34578
Title: Вивчення якості нових сирних соусів-дресингів, збагачених ароматичними фітодобавками під час зберігання
Authors: Михайлевич, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Юр’єва, О. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлевич А. О. Вивчення якості нових сирних соусів-дресингів, збагачених ароматичними фітодобавками під час зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 146.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34578
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_146-146.pdf166.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.