Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3453
Название: | Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайного |
Авторы: | Пелехова, Л. С. Усатюк, С. І. Арсеньєва, Л. Ю |
Ключевые слова: | екстрагування;базилік звичайний;похідні хлорофілу |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Пелехова Л. С., Усатюк С. І., Арсеньєва Л. Ю. Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайного. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 246-251. |
Краткий осмотр (реферат): | Подано результати досліджень впливу температури, тривалості та
гідромодуля на процес екстрагування похідних хлорофілу базиліка звичайного
сушеного соняшниковою олією та виведено рівняння математичної моделі. The results of researching the influence of the temperature, duration and hydro module on the process of chlorophyll extraction from the dried basil by sunflower oil are presented in the article. The mathematical model of the process is deduced. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3453 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (18) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_39.pdf | 287.28 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.