Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3453
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПелехова, Л. С.-
dc.contributor.authorУсатюк, С. І.-
dc.contributor.authorАрсеньєва, Л. Ю-
dc.date.accessioned2022-07-18T18:28:30Z-
dc.date.available2022-07-18T18:28:30Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПелехова Л. С., Усатюк С. І., Арсеньєва Л. Ю. Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайного. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 246-251.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3453-
dc.description.abstractПодано результати досліджень впливу температури, тривалості та гідромодуля на процес екстрагування похідних хлорофілу базиліка звичайного сушеного соняшниковою олією та виведено рівняння математичної моделі.uk_UA
dc.description.abstractThe results of researching the influence of the temperature, duration and hydro module on the process of chlorophyll extraction from the dried basil by sunflower oil are presented in the article. The mathematical model of the process is deduced.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекстрагування-
dc.subjectбазилік звичайний-
dc.subjectпохідні хлорофілу-
dc.titleДослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайногоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_39.pdf287.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.