Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3451
Назва: Вплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук під час виробництва соку
Автори: Хомич, Г. П.
Ключові слова: виробництво соку;ароматичні сполуки;чорниця;біокаталітичні методи
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Хомич Г. П. Вплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук під час виробництва соку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 230-237.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання впливу попереднього ферментолізу на вміст летких сполук, що формують аромат у ягодах чорниці, під час виробництва соку. Досліджено зміну кількісного та якісного складу ароматоутворювальних сполук.
The problem of the influence of preliminary fermentolysis on the content of volatile connections forming an aroma in the berries of bilberry during juice production is considered. The changes in quantitative and qualitative composition of aroma-forming compounds are investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3451
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_37.pdf333.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.