Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3451
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХомич, Г. П.-
dc.date.accessioned2022-07-18T18:12:46Z-
dc.date.available2022-07-18T18:12:46Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationХомич Г. П. Вплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук під час виробництва соку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 230-237.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3451-
dc.description.abstractРозглянуто питання впливу попереднього ферментолізу на вміст летких сполук, що формують аромат у ягодах чорниці, під час виробництва соку. Досліджено зміну кількісного та якісного складу ароматоутворювальних сполук.uk_UA
dc.description.abstractThe problem of the influence of preliminary fermentolysis on the content of volatile connections forming an aroma in the berries of bilberry during juice production is considered. The changes in quantitative and qualitative composition of aroma-forming compounds are investigated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвиробництво соку-
dc.subjectароматичні сполуки-
dc.subjectчорниця-
dc.subjectбіокаталітичні методи-
dc.titleВплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук під час виробництва сокуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_37.pdf333.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.