Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34037
Title: Особливості ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Павленко, К. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Ільченко, М. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павленко К. С. Особливості ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ільченко М. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 171.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34037
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_171.pdf121.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.