Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34037
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorІльченко, М. О.-
dc.contributor.authorПавленко, К. С.-
dc.date.accessioned2023-06-09T05:31:12Z-
dc.date.available2023-06-09T05:31:12Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПавленко К. С. Особливості ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ільченко М. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 171.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34037-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості ціноутворення на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_171.pdf121.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.