Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3385
Назва: | Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини |
Автори: | Малафаєв, М. Т. Домахіна, М. О. Шаніна, О. М. Погожих, М. І. |
Ключові слова: | колагеновмісна сировина;білки;в’язкість розчинів білків |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Малафаєв М. Т., Домахіна М. О., Шаніна О. М., Погожих М. І. Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 217-225. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено реологічні властивості водних розчинів концентратів
тваринних білків з колагеновмісної сировини. Установлено, що водні розчини
«Геліос» мають більш сильну водозв’язуючу та гелеутворюючу здатності,
ніж розчини «Сканпро». Ці розчини мають експоненційні залежності
в’язкості як від концентрації, так і тривалості утворення розчину. Тhe rheological properties of animal protein with collagen containing material concentrates ' water solutions have been investigated. It is determined that «Helios» water solutions have stronger water binding and gel-forming abilities than «Skanpro» solutions. These solutions have exponential dependence of viscosity on the concentration, as well as on duration of solution formation. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3385 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_35.pdf | 327.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.