Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3385
Название: Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини
Авторы: Малафаєв, М. Т.
Домахіна, М. О.
Шаніна, О. М.
Погожих, М. І.
Ключевые слова: колагеновмісна сировина;білки;в’язкість розчинів білків
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Малафаєв М. Т., Домахіна М. О., Шаніна О. М., Погожих М. І. Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 217-225.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено реологічні властивості водних розчинів концентратів тваринних білків з колагеновмісної сировини. Установлено, що водні розчини «Геліос» мають більш сильну водозв’язуючу та гелеутворюючу здатності, ніж розчини «Сканпро». Ці розчини мають експоненційні залежності в’язкості як від концентрації, так і тривалості утворення розчину.
Тhe rheological properties of animal protein with collagen containing material concentrates ' water solutions have been investigated. It is determined that «Helios» water solutions have stronger water binding and gel-forming abilities than «Skanpro» solutions. These solutions have exponential dependence of viscosity on the concentration, as well as on duration of solution formation.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3385
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_35.pdf327.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.