Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3385
Название: | Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини |
Авторы: | Малафаєв, М. Т. Домахіна, М. О. Шаніна, О. М. Погожих, М. І. |
Ключевые слова: | колагеновмісна сировина;білки;в’язкість розчинів білків |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Малафаєв М. Т., Домахіна М. О., Шаніна О. М., Погожих М. І. Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 217-225. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено реологічні властивості водних розчинів концентратів
тваринних білків з колагеновмісної сировини. Установлено, що водні розчини
«Геліос» мають більш сильну водозв’язуючу та гелеутворюючу здатності,
ніж розчини «Сканпро». Ці розчини мають експоненційні залежності
в’язкості як від концентрації, так і тривалості утворення розчину. Тhe rheological properties of animal protein with collagen containing material concentrates ' water solutions have been investigated. It is determined that «Helios» water solutions have stronger water binding and gel-forming abilities than «Skanpro» solutions. These solutions have exponential dependence of viscosity on the concentration, as well as on duration of solution formation. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3385 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (18) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_35.pdf | 327.91 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.