Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3385
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малафаєв, М. Т. | - |
dc.contributor.author | Домахіна, М. О. | - |
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-18T06:23:58Z | - |
dc.date.available | 2022-07-18T06:23:58Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Малафаєв М. Т., Домахіна М. О., Шаніна О. М., Погожих М. І. Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 217-225. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3385 | - |
dc.description.abstract | Досліджено реологічні властивості водних розчинів концентратів тваринних білків з колагеновмісної сировини. Установлено, що водні розчини «Геліос» мають більш сильну водозв’язуючу та гелеутворюючу здатності, ніж розчини «Сканпро». Ці розчини мають експоненційні залежності в’язкості як від концентрації, так і тривалості утворення розчину. | uk_UA |
dc.description.abstract | Тhe rheological properties of animal protein with collagen containing material concentrates ' water solutions have been investigated. It is determined that «Helios» water solutions have stronger water binding and gel-forming abilities than «Skanpro» solutions. These solutions have exponential dependence of viscosity on the concentration, as well as on duration of solution formation. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | колагеновмісна сировина | - |
dc.subject | білки | - |
dc.subject | в’язкість розчинів білків | - |
dc.title | Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_35.pdf | 327.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.