Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3385
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалафаєв, М. Т.-
dc.contributor.authorДомахіна, М. О.-
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.date.accessioned2022-07-18T06:23:58Z-
dc.date.available2022-07-18T06:23:58Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМалафаєв М. Т., Домахіна М. О., Шаніна О. М., Погожих М. І. Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 217-225.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3385-
dc.description.abstractДосліджено реологічні властивості водних розчинів концентратів тваринних білків з колагеновмісної сировини. Установлено, що водні розчини «Геліос» мають більш сильну водозв’язуючу та гелеутворюючу здатності, ніж розчини «Сканпро». Ці розчини мають експоненційні залежності в’язкості як від концентрації, так і тривалості утворення розчину.uk_UA
dc.description.abstractТhe rheological properties of animal protein with collagen containing material concentrates ' water solutions have been investigated. It is determined that «Helios» water solutions have stronger water binding and gel-forming abilities than «Skanpro» solutions. These solutions have exponential dependence of viscosity on the concentration, as well as on duration of solution formation.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectколагеновмісна сировина-
dc.subjectбілки-
dc.subjectв’язкість розчинів білків-
dc.titleДослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_35.pdf327.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.