Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3381
Назва: | Моделювання складу сметанного соусу |
Автори: | Дьяков, О. Г. Щербакова, Т. В. Гапонцева, О. В. |
Ключові слова: | моделювання;сметанний соус;склад сметанного соусу |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дьяков О. Г., Щербакова Т. В., Гапонцева О. В. Моделювання складу сметанного соусу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 196-202. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати досліджень зі створення математичної моделі
для вивчення впливу складових компонентів соусу на вміст поживних речовин.
Дослідження проводилися шляхом математичного моделювання з
використанням пакета МathCAD. There are presented the results of creation the math model for studying the effect of the sauce components on the nutrient content. The research was carried out using МathCAD software. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3381 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_32.pdf | 265.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.