Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3381
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorЩербакова, Т. В.-
dc.contributor.authorГапонцева, О. В.-
dc.date.accessioned2022-07-18T06:03:23Z-
dc.date.available2022-07-18T06:03:23Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДьяков О. Г., Щербакова Т. В., Гапонцева О. В. Моделювання складу сметанного соусу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 196-202.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3381-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень зі створення математичної моделі для вивчення впливу складових компонентів соусу на вміст поживних речовин. Дослідження проводилися шляхом математичного моделювання з використанням пакета МathCAD.uk_UA
dc.description.abstractThere are presented the results of creation the math model for studying the effect of the sauce components on the nutrient content. The research was carried out using МathCAD software.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмоделювання-
dc.subjectсметанний соус-
dc.subjectсклад сметанного соусу-
dc.titleМоделювання складу сметанного соусуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_32.pdf265.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.