Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3381
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дьяков, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Щербакова, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Гапонцева, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-18T06:03:23Z | - |
dc.date.available | 2022-07-18T06:03:23Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Дьяков О. Г., Щербакова Т. В., Гапонцева О. В. Моделювання складу сметанного соусу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 196-202. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3381 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень зі створення математичної моделі для вивчення впливу складових компонентів соусу на вміст поживних речовин. Дослідження проводилися шляхом математичного моделювання з використанням пакета МathCAD. | uk_UA |
dc.description.abstract | There are presented the results of creation the math model for studying the effect of the sauce components on the nutrient content. The research was carried out using МathCAD software. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | моделювання | - |
dc.subject | сметанний соус | - |
dc.subject | склад сметанного соусу | - |
dc.title | Моделювання складу сметанного соусу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_32.pdf | 265.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.