Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3381
Название: | Моделювання складу сметанного соусу |
Авторы: | Дьяков, О. Г. Щербакова, Т. В. Гапонцева, О. В. |
Ключевые слова: | моделювання;сметанний соус;склад сметанного соусу |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дьяков О. Г., Щербакова Т. В., Гапонцева О. В. Моделювання складу сметанного соусу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 196-202. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено результати досліджень зі створення математичної моделі
для вивчення впливу складових компонентів соусу на вміст поживних речовин.
Дослідження проводилися шляхом математичного моделювання з
використанням пакета МathCAD. There are presented the results of creation the math model for studying the effect of the sauce components on the nutrient content. The research was carried out using МathCAD software. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3381 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (18) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_32.pdf | 265.33 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.